MEET JAMES

4e generatie met passie voor kwalitatief schrijnwerk

Het verhaal van James Feraine Woodworks start in 1948 in Rekkem. De overgrootvader van James begint er een meubelatelier. Zijn zoon zet de zaak verder samen met zijn zoon, de vader van James, en doet voornamelijk algemeen schrijnwerk. De firma Feraine kent een exponentiële groei in de jaren ’60 en ’70 mede dankzij doordacht en uitmuntend vakmanschap.

BINNEN- EN BUITENSCHRIJNWERK OP MAAT

Ook James stapt op 16-jarige leeftijd in de zaak. Vijf jaar later begint hij onder eigen naam. Met een vernieuwde focus maar met dezelfde kwaliteit en persoonlijke aanpak. James Feraine Woodworks biedt zowel binnen-als buitenschrijwerk op maat. Van keukens, en badkamermeubels tot dressings en poolhouses. Klanten kunnen steeds rekenen op prachtig houtwerk dat helemaal voldoet aan hun wensen.

VERTROUWEN EN PERSOONLIJKE AANPAK

Waarom kiezen klanten voor James Feraine Woodworks? Niet door de vele mooie referenties -al helpen die wel :). Wel op basis van vertrouwen. James volgt persoonlijk elk project op van A tot Z. Hij komt zelf langs om samen de mogelijkheden met jou te bespreken. Ook tijdens de uitvoering van je project in het atelier volgt hij elke stap nauwkeurig op. Dat garandeert een kwalitatief resultaat dat mag gezien worden. Die persoonlijke aanpak, die vertrouwensband is er vanaf dag één. Daarom kiezen mensen voor James Feraine Woodworks.

En als James niet aan het werk is? Dan brengt hij het liefst tijd door met zijn familie of geniet hij van een etentje met familie of vrienden op restaurant. Hij probeert ook af en toe tijd te maken om te fietsen of de fitness op te zoeken. Op vakantie staat er soms zelfs een duiksessie op het programma.

Heb je een project in gedachten voor bij jou thuis? Contacteer James voor een afspraak ter plekke en een vrijblijvende offerte. Tot gauw!

Contacteer James