WHO DO YOU GET ON BOARD?

We vertellen je graag wie we zijn en waarvoor we staan.

WHO DO YOU GET ON BOARD?

We vertellen je graag wie we zijn en waarvoor we staan.

ONZE WAARDEN ZIJN BELANGRIJK.

De firma Feraine uit Lauwe is sinds 1948 ervaren in alle hout- en timmerwerken. Momenteel heeft James Feraine de leiding over het schrijnwerkersatelier dat kwaliteitshoutwerken biedt tegen zeer correcte prijzen. Kiezen voor Feraine woodworks is duidelijk kiezen voor meerwaarde.

Actief in heel België

James Feraine komt persoonlijk bij je langs. Tot nu toe zijn we actief in West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen, Henegouwen en Antwerpen.

Ruime keuze aan duurzame houtsoorten

Of het nu voor ramen deuren, gevels of poorten is, Feraine werkt met een uitgebreid gamma houtsoorten volgens de hoogste kwaliteitsnormen. Hout zoals afrormosia en padouk zijn hard- en waterbestendig en uitermate geschikt voor buitenschrijnwerken. Afzelia is een zeer duurzame en stabiele houtsoort die ook geschikt is voor binnenschrijnwerk.

Zeer correcte prijzen

Omdat James Feraine een kleine KMO is waarin de persoonlijke aanpak centraal staat en over een voldoende geautomatiseerd houtatelier beschikt, kan je project tegen zeer correcte prijzen gerealiseerd worden. Bij JFW krijgen klanten de beste meerwaarde voor hun investering.

Eigen atelier en persoonlijke aanpak

James Feraine Woodworks is een kleine KMO met een eigen werkatelier waar alle maatwerk zorgvuldig wordt voorbereid en geproduceerd. Bij James Feraine krijg je als klant een persoonlijke aanpak. Klanten zijn hier geen nummers op de wachtlijst zoals in een grote firma. James Feraine begeleidt je project van A tot Z en staat dan ook persoonlijk garant voor de correcte afloop van jouw houtprojecten.

Overdacht maatwerk als klantgerichte oplossing

Feraine vertaalt je wensen en vragen naar een op maat gemaakt en aantrekkelijk project. Alles wordt voorbereid, overdacht, getekend en bijgeschaafd tot de klant volledig tevreden is.

VRAAG ONS GERUST VRIJBLIJVEND ADVIES.

Een geslaagd project begint bij een goede planning en juiste afspraken. Contacteer ons en na een gesprek wordt een vrijblijvende en gedetailleerde offerte gemaakt. Hierbij kan eventueel een visualisatie in 3D gemaakt worden. Als je kiest voor James Feraine Woodworks, leveren we alle inspanningen om de timing en planning na te komen. Samen streven we naar een resultaat waarbij al onze klanten tevreden zijn. Vanzelfsprekend staan we in voor een stipte naservice met de nodige garanties.

Contacteer ons